אבקות


אבקת ביצים


חלבון ביצה מפוסטר ומיובש בטכנולוגיית Spray Dry

אבקת חלבון מיוצרת מביצים טריות ומיועדת בעיקר לתעשיית המזון.

• אבקת ביצים (חלבון)מיוצרת מביצים טריות ומיועדת בעיקר לתעשיית המזון.
• בין המוצרים שאבקת חלבון היא מרכיב אידאלי לייצורם הם קציצות דגים, בשר, מוצרי סויה, ועוגיות.
• תהליך ייצור האבקה מיישם תנאי היגיינה מחמירים בכל שלב, החל מקליטת הביצים בשער המפעל ודרך שלבי השבירה, הפסטור, הייבוש והאריזה.
• אופן השימוש: מערבבים 1 ק“ג אבקה לבן עם 7 ליטר מים לקבלת 8 ליטר חלבון ביצה נוזלי. לשימוש מיידי או לאחסנה במקרר עד 4 מעלות למשך 48 שעות.


נתונים חשובים:

  • יחסי המרה - 1 ק"ג אבקת חלבון ללא סוכר שווה ל 280 חלבונים מביצים טריות.
  • חיי מדף - 36 חודשים מיום הייצור בתנאי אחסון נאותים, במקום קריר ויבש.
  • כשרות - ניתן לקבל את המוצר במגוון כשרויות: רבנות ראשית, בד"צ העדה החרדית, בעל"ז, בית יוסף, OU - Orthodox Union
 
 
רוצה לשמוע עוד? מעוניין לבצע הזמנה?

נוכל לבצע הזמנה ומשלוח מותאם לצרכיך
נא מלא את פרטיך בעמוד צור קשר או במייל ונחזור אלייך בהקדם.

מוצרים נוספים: